fredag 8 maj 2020

Uppdatering från Kreta




Enligt "Nea Kriti" har det helt plötsligt dykt upp ett bekräftat fall av smitta på Kreta. Nummer 16. Och det efter nästan en månad utan något fall. Jag har hela tiden anat det för det lät ju helt otroligt att de fall som fanns inte skulle ha hunnit smitta någon mer. Så troligtvis finns det fler fall som har varit utan symptom som har smittat också har det då nu dykt upp ett med symptom. Det här var i Heraklion. Chania har hittills bara haft ett bekräftat fall.

Igår pratades det på teve om hur hotellen ska agera när de öppnar. Vad som sas var att städerskorna ska ha så lite kontakt som möjligt med gästerna. Handdukar och lakan ska lämnas utanför rummen och gästerna ska själva ta dem. När gästerna har åkt ska rummen stå tomma 24 timmar då rummen ska desinficeras. Säkerhetsåtgärder ska också tas vad gäller solstolar vid poolområden och vid frukosten. 


Min laptop är ok! Maken läste lite instruktioner på något vis blåsa liv i den. Helt säkert har den blivit överhettad för den här tiden har den stått på i stort sett hela dagarna. Nu ska den få vila emellanåt.

Ha en bra helg!



Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish
0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar