onsdag 12 april 2017

Sakta men säkert


Godmorgon! Sakta men säkert rör det sig framåt. Nu kommer det nog dock vara några dagar då Grekland står stilla. Påsken som är den största högtiden närmar sig. Vi är inne i den "stora veckan". Även om vi inte är speciellt traditionsenliga och fastar inte 40 dagar före påsk så äter vi åtminstone inget kött denna vecka.

Får inte ni också lite känsla av att vi har en dansbana? Vi kommer att ha några bord på sidan om byggnaden också för dem som inte vill sitta så nära vägen. Kanske vi ska ha alla bord på sidan och bakom och låta detta vara en dansbana?

Förhoppningsvis är de hantverkare vi har färdiga idag och då kan vi städa och göra i ordning det sista i helgen. Sen måste vi förstås införskaffa tallrikar och allt som behövs. Det närmar sig!!


7 kommentarer:

 1. Hos oss på Kalymnos pågår ett väldigt rabalder om tak över serveringar- böter för dem som inte följe (obefintliga tills nu) föreskrifter o.s.v Det är i hamnen och längs hamnpromenaden, kanske inte på andra stråk. Hoppas ni slipper krångel om detta.
  Monica Pizanias

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan tänka mig att det är en typ av "överenskommelse" för ett enhetligt stråk. Vi är ju ensamma så bara vi följer det som vi har tillstånd till så ska det vara ok.

   Radera
 2. Kul att följa hur arbetet fortskrider!

  SvaraRadera
 3. Spännande att följa ert arbete, ni är fantastiska!
  Hälsn Carita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carita! Fast jag känner mig inte så fantastisk...

   Radera