torsdag 10 december 2015

Snart helg igen!


Det är så mysigt när det blir kväll och mörkt och ljusen i granen och advendsljusstakarna lyser och jag tänder värmeljusen i alla ljuslyktor. I år tycker jag att jag har fått till det extra "juligt" hemma trots att jag inte har köpt något nytt. Det är bara det att precis alla röda juldukar har fått komma fram och jag har letat reda på precis varenda ljuslykta jag äger. Dagtid är det alltid svårt att få till julstämning här för det är så ljust, men på kvällen... Dessutom kom maken hem med en hel back full med härliga, söta mandariner som han fått.



Hehe, jag är inte så duktig på att arrangera foton. När jag såg detta foto ovan upptäckte jag något som har hängt med i cirka 20 år. VAD kan det vara? Kan någon gissa? Det är något man köper till småbarn när de börjar kunna stå och gå och de gärna vill vara med på både det ena och det andra. Den är fortfarande praktisk att använda till diverse saker. Kvalite, ja!

4 kommentarer:

  1. Just hittat din blogg, valdigt intressant att lasa om hur det ar att bo har!

    SvaraRadera
  2. Mysigt! Vi äger inget julpynt för vi brukar vara utomlands på julen, men i år kommer vi vara hemma!

    SvaraRadera
  3. Så koselig med juletre og tente lys :-) Det som har hängt med i ca. 20 år, må være den grønne skammelen (vet ikke hva du kaller det på svensk, men en sånn til å stå på for å rekke litt lenger opp, om du fostår). Vi har en sånn i rosa hjemme :-) God helg, Anita!

    SvaraRadera