onsdag 8 april 2015

På plats


Sådär ja, nu är jag på plats där jag kommer att vara några månader framåt. Kom, kom och shoppa och fram till på  måndag får ni som läser här 20 % rabatt som jag sa igår. 

I morse var jag ner till stan för att köpa lite askar och påsar. Det finns en liten butik som har alla slags påsar du kan tänka dig samt snören, askar och alla tänkbara förpackningar. Jag fick även tipset att de har påskfjädrar! Min man vägrar gå in här. (jag har skickat dit honom några gånger) De har alltså ett enormt utbud men på extremt liten yta. För att hitta det man vill ha får man klättra över stegar, pappersrullar mm. Det är fyllt från golv till tak. Vissa saker får man leta reda på själv men en del får man inte röra utan då ska man be om hjälp. De är inte överdrivet trevliga och är man då som jag och vill se vilka färger som finns av askarna och hur de är inuti så blir de lite småsura. (för askarna ligger förstås högst upp och jag måste då ha hjälp av dem) Jag smög med mobilen för att våga ta ett kort så ni får en liten smak av hur det ser ut. Jag skulle vilja visa er mer men jag vågade verkligen inte ta fler foton.

Ha en fortsatt bra dag, vänner!

2 kommentarer:

 1. Där tror jag att jag skulle trivas och säkert hitta användbara saker, men skulle inte heller få min man att gå in där, tror jag, hi,hi!!!
  Vi har liksom inte samma intresse vad gäller sådana prylar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag rekommenderar dig dock inte att gå dit varma sommardagar. Man blir helt genomsvettig av att leta vad man vill ha därinne sommartid!

   Radera