torsdag 27 november 2014

Kort promenad

Idag blev det en ganska kort promenad eftersom både jag och väninnan var ganska möra i benen efter gårdagens mastodontpromenad. Vi gick en runda som ledde upp till byn Daratso och sen tillbaka efter stora vägen. Dottern kom hem redan 12 från skolan. Nu var det lärarnas tur att strejka. Förra veckan var det ju inte många skoldagar pga elevstrejk och helgdag. Mannen kom också hem vid den tiden från hotellet för han måste plocka färdigt oliverna och få iväg dem till pressning. De kan inte ligga i högar hur länge som helst för då blir oljan sämre. Själv ska jag nu ta itu med att göra nyckelringarna till Narkotikafritt Bollnäs som har gjort ännu en beställning och alldeles nyss kom leveransen av deras bokstavspärlor. Ni kan också stödja dem i deras jobb genom att bli medlem eller köpa en nyckelring med deras logga. (NFB) Kontakta dem på deras facebooksida i sånt fall.

2 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja vara med på nån olivplockning eller jobba på en vingård då de skördar druvorna, nån gång i mitt liv. Jag vill förresten meddela att smyckena har kommit, det är några dagar sen och trodde jag sagt det i nån tidigare kommentar, men är inte säker. Letade lite i dina inlägg men hittar inte nån kommentar om det.
  Och tänk i somras när jag var på Kreta, bodde jag i Agii Apostoli. Jag mötte en tjej, Marie från Göteborg på en vandring och hon hade träffat dig. Gett dig nån chokladsort som du gillar. Då försökte hon beskriva vägen till dig och jag trodde det var nånstans i Platanias, så jag gick 2 timmar efter kustvägen, men fick ge upp och ta bussen tillbaka. Väl hemma går jag ju in i din blogg och upptäcker att mitt hotell Lotus i princip ligger på andra sidan vägen upp till din butik. Jag hade tom varit och ätit på en restaurang som ligger uppefter den gatan så jag hade kanske sett butiken utan att ens reflektera. Jaja, en rejäl promenad blev det i alla fall. Fast det hade varit kul att träffa dig och se din butik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men, det är inte sant! Helt säkert var du och åt på Dimitris och sakis som ligger precis MITTEMOT min butik... det här betyder att jag måste skylta bättre. Eller byta namn på min butik från Anitas Design till ANITASKRETA. Hur som helst, bra att smyckena kommit fram och jag hoppas du blev nöjd! Kram, Anita

   Radera