onsdag 26 november 2014

Hur långt måste jag gå....

Ja, jag undrar hur långt jag måste gå för att de 4 lussebullarna jag åt igår kväll plus de 3 jag åt nu efter lunchen inte ska ligga kvar runt midjan.. Idag hade jag sällskap på promenaden. Jag och väninnan gick in till Chania och sen gick vi till området Chalepa som ligger strax öster om Chania. Det var tyvärr inget speciellt att se där. Inte tillräckligt gamla hus för att de ska göra sig på bild. Antingen var det ruckel eller så var det nya hus. Till det området går jag nog inte igen. Sen gick vi tillbaka till Chania och drack en välförtjänst kaffe på Starbucks och efter det gick vi hem igen fast inte efter stora vägen den gången utan Nea Chora-Apterastranden-Chrissi Akti och sen upp på vägen. Räcker det för att lussebullarna ska ha försvunnit, tror ni..

5 kommentarer:

 1. :) Ja tänk om man visste hur mycket motion varje godsak man stoppar i sig kräver för att inte sätt sig runt midjan. Bra jobbat ändå! :)

  SvaraRadera
 2. Jeg synes du er flink, og vi sier at lussebullerna er borte! Jeg har gått den samme veien men bare en vei - tok bussen tilbake! Dette må da bli en tur på nesten 1 mil! Her er juleforberedelsene i gang - uten snø - heldigvis. Lykke til!

  SvaraRadera
 3. De lussebullarna var du väl värd som du har promenerat runt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. ladda ner Runkeeper om du har en smartphone så kan du se DISTANS KALORIER ETC .HÄLS jANNE.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Ska kolla hur det fungerar.

   Radera