onsdag 23 juli 2014

Välkommen bacon!

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sen skrev att min man pratade om att skaffa en gris? Ok, den har anlänt och redan fått ett namn. Bacon. Det är meningen att han ska slaktas i oktober och sen hamna i frysen och i vinter bli olika goda rätter. Hur känns det när man ser den här lilla sötingen? Ser ni hur han bekantar sig med vår hund Lisa?

2 kommentarer:

 1. Tja, bare det ikke blir med dere som det ble med en vi kjenner som hadde et lite lam hjemme på gården.(var for lite til å sendes med de andre sauene til fjells )."Krølle" ble rene kjæledyret. Da høsten kom og Krølle endte i fryseboksen oppstod det et problem .Hver gang det var lammekjøtt på menyen nektet alle tre ungene å spise. " Vi spiser ikke Krølle bare så dere vet det" .Det hjalp lite at de ble fortalt at det ikke var Krølle. Ingen av barna spiste lammekjøtt den vinteren.
  Nå nærmer det seg Kreta tur for oss, billetten kommet i hus, vi gleder oss. Selv om vi har flott sommervær her i nord ser vi fram til ferie på Kreta. Treffe venner , spise god mat ,bade i Middelhavet osv. 16 gangen vi drar til Kreta så det føles som å komme til sitt andre hjem .Vi har funnet vårt feriested.
  Ønsker deg en fin kveld.
  Hilsen Irene.

  SvaraRadera
 2. Oj, nej, men det hade jag inte klarat... ;) Min "policy" är att jag kan äta alla djur... förutom de som jag vet vad de heter... Den där lilla julskinkan är ju jättesöt! ;)

  SvaraRadera