fredag 22 mars 2013

hemmets lugna vrå



Oj, jag börjar inse att snart kommer jag knappt att se mitt hem i dagsljus. När säsongen sätter igång hinner man med bara det absolut väsentligaste hemma. Det vet ju ni som jobbar säsongsvis här. Hemmet gror ju nästan igen. Det betyder att nu är det hög tid att göra sånt man inte hinner i sommar. Baka bröd t ex. Idag gjorde jag vitt bröd med massor av linfrön och solrosfrön i. (Finns att köpa bl a i några av de butiker där man köper nymalet kaffe) Dessutom gjorde jag stora bönor i ugnen med tomatsås, lök och selleri. Gott, gott tycker alla utom dottern.

2 kommentarer:

  1. Duktig du är! Håller sig din TN i schack eller?
    Ha en skön helg!
    Stor kram Helen

    SvaraRadera
  2. Skönt o perfekt att ha frysen o bara ta upp efter behov. Förstår att det kan bli rätt intensivt när säsongen sätter igång. Ha en fortsatt härlig helg. Kramisar Tina

    SvaraRadera