fredag 20 november 2020

Oväder - lockdown dag 14

Tråkigt väder har vi just nu. Det blåser och regnar om vartannat och temperaturen har sjunkit. Vinterbaden får vi ta ett uppehåll med nu och sedan får vi se om havet har blivit väldigt kallt eller om det fortfarande är badbart. 

Det talas nu om hur och när landet kommer att öppnas upp igen. Från början var det sagt att lockdown kommer att vara till och med 1 december. Troligtvis blir det förlängt eftersom smittofallen inte alls verkar sjunka. 3227 var totalt nya registrerade smittade igår i hela Grekland och i Chania var det 18. 

Eftersom jag tycker om att sova siesta får jag betala för det i och med att jag vaknar flera timmar innan resten av familjen vaknar. I morse satt jag i flera timmar och målade stenar. Det blev julmotiv eftersom det är vad jag har inspiration för just nu. Jag hittar inspiration på både instagram och pinterest så motiven är ju inte helt och hållet mina egna, men sen blir det ju inte exakt lika ändå :) Jag lägger till och tar bort så det blir "mina".Sen påverkar ju stenarnas form och färg hur resultatet blir också. 

Jag lyssnar på svensk radio medan jag målar och det låter som om ni får hemska vindar lite överallt i Sverige. Hur har ni det där ni bor? Snö? Blåsigt?

Fredag redan....Ha en riktigt bra helg, alla!

Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish
0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com)

5 kommentarer:

 1. Jag tar också siesta,ibland bara en 1/2 timma. Liksom du ärjag oftast uppe före 4.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad pysslar du med så tidigt på morgonen?

   Radera
 2. Vilka fina stenar! :) Jag vaknar också ofta tidigt, men då blir det oftast datorn eller mobilen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, vanligen är det det för mig också :)

   Radera
 3. Fina stenar. Har inte tagit fram mina ännu.
  Idag skiner solen och ca 10 grader här hos mig i Wales, men vi har haft mycket regn och rusk, så denna dagen är ett undantag.
  Här talas det också om stora restriktioner för England när de går ur lockdown samtidigt som ni gör det. I Wales har vi redan restriktioner.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera