onsdag 4 november 2020

Best of Chania

 


Jag fortsätter att skjuta upp saker... Gardinerna är inte strukna och fönstren är inte putsade. En dag blev det faktiskt hela 4 timmar på stranden. Den stranden som ligger nedanför fotbollsplanen i Agii Apostoli är en av de bästa vintertid tror jag. I Chrissi Akti gick det lite vågor men i Agii Apostoli låg havet spegelblankt. 

Väninnan hade skaffat en badtermometer. Jag har aldrig haft det minsta hum om vattentemperaturen men det kan ju vara lite kul att ha koll på det nu när det finns en plan på vinterbad. 22,5 var det i förrgår så och det kändes ganska perfekt. Fräscht och inte varken för varmt eller för kallt. Nu har de lovat oväder för några dagar framåt. Så då antar jag att temperaturen i vattnet också kommer att sjunka lite. 

Jag skulle vilja dela med mig till er om en ny sida. Det är en grupp personer som bor och verkar i områdena Chrissi Akti, Agii Apostoli och Kato Daratso som ligger bakom den. Vi kommer att samla så mycket information som möjligt om just dessa områden. Här kommer ni så småningom att hitta info om alla hotell, restauranger och shoppingmöjigheter som finns i området. Bloggen är fortfarande under uppbyggnad. Själva blogginläggen kommer att vara om olika utflykter som man kan göra på hela Kreta men alla flikar och länkar kommer att vara ren info om allt som är bra att veta för er som vill antingen bo i områdena Chrissi Akti, Agii Apostoli eller Kato Daratso eller som bor i annat område och vill komma hit över dagen. Dela gärna bloggen och gå in och gilla både instagram och facebooksidan. Som sagt, den är fortfarande under uppbyggnad men sakta men säkert kommer den att fyllas med en hel del information. Att blogginläggen är på svenska är för att det är jag som skriver dem men de flesta har ju översättningsfunktioner på sina enheter så...Facebook och Insta blir på engelska. Dessutom är ju skandinaver i majoritet av besökare i våra områden. Eftersom situation är som den är i världen måste vi förbehålla oss för att viss information kommer att ändras. Hur många företag kommer att överleva till nästa säsong om situationen fortsätter och vilka researrangörer kommer att samarbeta med hotellen? Vi uppdaterar så snart vi vet vilka ändringar som sker.

Vår Facebook hittar ni här

Vår Instagram hittar ni här 

 

 

Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish
0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com

1 kommentar:

  1. Dryga 22 grader i vattnet, inte dåligt det. Skönt att kunna vara och gå på stränderna.
    Sköt om dig!

    SvaraRadera