onsdag 22 juli 2020

Tidig morgon i Chrissi Akti


Telefonen glömde jag i restaurangen i går så fotot från Chrissi Akti är några dagar gammalt. Inget har dock ändrats. Solstolarna är på plats med åtminstone fram till 10.30 då jag åkte därifrån var de i stort sett tomma. Några få turister hade hyrt stolar medan grekerna ligger i sanden eller har med sig egna sittstolar.

Idag gick det ganska höga vågor. Jag tycker bäst om att simma när havet ligger spegelblankt men bruset från vågorna är dock ett härligt ljud att slappna av till. Jag har ganska ont i benet/foten och har märkt att det känns bättre och jag blir mjukare i lederna om jag simmar. Därför försöker jag ta mig ner på morgonen åtminstone några dagar per vecka.

Det är ett ganska högt trappsteg i restaurangen som jag ju passerar åtskilliga gånger per dag och troligtvis är det det som gör att jag har ont (plus att jag har lite övervikt att bära på)

Vissa kvällar har vi en hel del att göra i restaurangen och vissa är det väldigt lugnt. Detta år är ju otroligt osäkert och det är bara 2-3 månader kvar av säsongen... Nog känns det lite stressigt att veta det men det är bara att ta det som det kommer och hoppas på det bästa. Vi är ju inte ensamma om att vara i den situationen.

Jag hoppas ni får en bra dag!

Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish
0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar