söndag 26 juli 2020

Lugna gatanNu har jag varit lite frånvarande här i bloggen igen. Det beror inte på att vi har såå mycket att göra i restaurangen. Vissa kvällar är det riktigt mycket att göra och andra är det knappt en människa. Samma på lunchen. Det finns ingen standard som vi kan räkna med utan det är verkligen upp och ner. När det blir mycket att göra på kvällen är det svårt att hinna med själv så vi har nu en tjej som jobbar några timmar på kvällarna. Hon hjälper till lite överallt där det behövs. Kvällar då det är lugnt klarar vi oss förstås själva men det går ju inte att veta i förväg hur det kommer att bli...

Jag försöker komma ner till stranden på morgnarna och när jag inte hinner känns det som om något saknas. Det har nästan blivit en rutin för mig. En rutin som jag inte vill vara utan eftersom jag mår så bra av den.

Nedan ser ni huskatterna som också väntar på att det ska komma gäster...Jag hoppas ni har haft en bra helg! Vi ser fram emot morgondagens ledighet. Det blir nog en liten strandtur.

Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish
0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com

4 kommentarer:

 1. Jeg skulle virkelig gjerne kunnet kommet til Kreta og besøkt både Orexi og andre tavernaer hvor vi har venner. Fruen og jeg håper virkelig det blir Kretatur neste år. Pass på deg og familien din. Vi kommer tilbake og håper du fortsatt finnes der.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får alla hoppas att 2021 är virusfritt!

   Radera
 2. Det kan verkligen inte var lätt att planera när det går så upp och ner.
  Önskar er all lycka till!

  SvaraRadera