söndag 19 juli 2020

Glada katter



När våra djur hör bilen då vi kommer hem på kvällen kommer de alla och möter oss. Igår kväll var det katterna som blev gladast eftersom vi hade en massa fiskrester med oss hem. Det ser ganska kul ut när vi närmar oss hemmet för även om katterna håller till på olika håll i området så kommer de springande till garaget när de hör bilen. (ja, vår 24 år gamla bil kanske har ett litet karaktäristiskt läte så det är lätt att känna igen den)



Nån gång kan ni hoppa över den grekiska salladen och istället prova vår "orexi sallad". Färska grönsaker, soltorkad tomat, gravieraost, sesamfrö och balsamicvinäger är en ljuvlig kombination. Vi har också en riktigt god sallad med apelsin och avocado.

Idag är det sista dagen den här "arbetsveckan" och en ledig dag väntar imorgon. Vi fortsätter att ha stängt på måndagarna för även om vi har en del jobb i restaurangen så är det ju ännu inte så att det är precis fullsatt på kvällarna. Det kan vara några sällskap till lunch och några till middag. Ganska lugnt fortfarande alltså. Kanske kommer det att bli lite mer jobb framöver eftersom nu både britter, svenskar och norrmän börjar komma hit.

Jag önskar er en bra söndag!


Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish
0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar