måndag 29 juni 2020

Söndagkvällar på restaurang OrexiSöndagkvällarna på Orexi brukar vi äta en riktig "brakmiddag" eftersom vi ju sedan har stängt tre dagar. Igår blev det både hummus, falafel, squashbollar och friterad kalamari. Jag unnade mig även en par aperol spritz. Ni vet väl att ni kan komma förbi på Orexi även för en drink eller fika? Alltså, det är inget mattvång utan det går bra att bara ta ett glas vin eller någon av våra drinkar också.

Gårdagens sallader gjorde succe eftersom sonen hade skördat av sina tomater. Det blir så färgrikt och vackert med hans gröna, gula och röda småtomater. Och de är ju dessutom så goda också.

Jag hittade ingen köpare till restaurangen igår :) Men om rätt köpare och rätt pris dyker upp så gäller det fortfarande.

Idag blir det en dag på stranden med vännerna.

Jag hoppas ni får en kali evdomada, bra vecka!

Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish
0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com

2 kommentarer:

  1. Hej, vilka dagar har ni öppet? Är där någon busshållplats i märheten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Våra öppettider just nu är lördag-söndag från 14.00, tisdag stängt och de övriga dagarna från 17.00. Vi ligger mitt emellan två busshållsplatser. Om ni kommer från Chania så har ni en strax efter en kina-affär som heter XYZ (till höger och till vänster ligger en till kina-affär som heter JYD) Nästa är vid hotellet Kalliston.

      Radera