lördag 27 juni 2020

Möblerar om


Sortimentet av målade stenar ökar sakta men säkert. På grund av det blev jag tvungen att möblera om lite. Hyllan där böckerna stod (böcker och tidningar till utlåning får inte förekomma på "allmänna" platser. Hmm undrar hur bibilioteken fungerar här nu?) fylls med stenar och virkade och stickade bakverk. Åren då jag tillverkade smycken fylldes ett rum hemma med smycken och så småningom öppnade jag en butik. Blir det likadant med stenarna?? Jag måste kolla med min revisor om det verkligen är tillåtet att jag säljer stenar i restaurangen.



En kompis till sonen (och dottern) är väldigt duktig på teckna. I vanliga fall pluggar hon i Skottland och förra året jobbade hon även hos oss. På grund av pandemin blev hon tvungen att lämna skolan och vi har ju heller inget jobb att erbjuda men. Igår kom hon och målade hon lite blommor på mina skyltar ute vid vägen. Det kommer nog att bli en ganska "kul" syn hos oss så småningom efter att vi har gått loss på det mesta på restaurangen med färg och penslar!

Hur kommer helgen att se ut hos er? De flesta av er kommer väl att ha det ganska varmt och vara på någon strand antar jag. Min dotter har svårt att vänja sig vid att bada i sötvatten. Eftersom hon är uppväxt med att bada i kristallklart turkost saltvatten tycker hon att färgen på vattnet i sjöarna i Sverige känns äckligt. Jag försöker förklara för henne att det beror på att det är sötvatten och att även botten, växtligheten och solen påverkar färgen.

Jag önskar er en bra helg!

Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish
0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com


4 kommentarer:

  1. Stenarna är så fina och hoppas verkligen att du kan fortsätta säja dem!

    SvaraRadera
  2. Stenarna är jättefina, fortsätt med dina konstnärliga projekt :)

    SvaraRadera