söndag 19 april 2020

Före och efter och lite annat i trädgården


Kommer ni ihåg hur det såg ut för några veckor sedan? Idag ser det ut så här! Jag har ju målat gången, vi hämtade några stolar från restaurangen och några plantor är inköpta.


Här är rabatten vid sidan om ingången till huset. På första fotot var lökarna på väg upp. Nu börjar de ta sig och lite diverse fröer som jag har sått börjar också titta fram. Här ser ni stockrosorna som sonen hade frösått förra året. De kommer att blomma snart!


Det här är till vänster om ingången. Här växer myntan fritt men jag har också lagt dit en trasig kruka och sått lite fröer så planen är att det ska se ut som den bilden ni kan se här nedan. OBS den bilden är lånad från nätet. Här nedan ser ni sopcointerfynden, fönsterluckorna, som nu har fått några plantor.Det tar sig, eller hur? Just nu vet jag inte riktigt vad mer jag kan göra där ute. Det är mest att vänta att fröer och skott ska ta sig. Självklart kan jag rensa lite varje dag eftersom ogräset växer typ 100 gånger snabbare än allt annat.

Jag somnade väldigt tidigt igår och vaknade sedan precis kl 12. Jag satte mig på balkongen en stund och det var så konstigt för kl 12 är ju den tid man annars går till kyrkan på påskafton. Det kändes dock som om prästen var alldeles utanför vårt hus och mässade. Eftersom det råder förbud mot biltrafik nu i helgen så hördes mässandet från kyrkan väldigt väl.

Ha en bra söndag!


Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish
0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com

1 kommentar: