onsdag 22 april 2020

40 dagar med utegångsförbud


Jag räknar inte dagarna men det var någon som nämnde att det nu har gått 40 dagar sedan vi fick utegångsförbud. (delvis ska man väl säga, vi får ju gå ut men med restriktioner)

Idag har det varit regnigt och mulet om vartannat. 15 grader, några grader kallare än vad ni har haft i delar av Sverige. Det blev en dag inomhus och den gick snabbt. Jag har bakat och diskat hela dagen känns det som. Det blev fröknäcke, vitt bröd och en supergod kokostoscakaka på kladdkakebotten. Det var en av de godaste bakverken jag gjort tror jag. Receptet hittade jag här.
Fröknäcket och brödet hade jag som vanligt inget recept till utan det gör jag på måfå.

Ni kanske undrar varför jag inte skriver om kommande turistsäsongen och vilka planer som finns och när restriktionerna för utegångsförbudet upphör och vad vi kommer att vara tillåtna att göra. När kommer restauranger att få öppna och vilka regler kommer att gälla då? Vad kommer att gälla för hotell som öppnar? Allt är just nu bara spekulationer och diskussioner. Ingen vet exakt vad som kommer att hända så när beslut kommer lovar jag att berätta vad som gäller. Många sidor på nätet skriver både det ena och det andra men tro inte på allt ni läser. Idag gäller det att vara källkritisk och det gäller ju speciellt innan man delar vidare.

Jag hoppas ni har haft en bra dag!

Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish
0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com


2 kommentarer:

  1. Kokoskaka på kladdkaka är ju en riktig sockerbomb, men ack så god! kramar Carina A

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja, det stod till och med i receptet att man kan ta mindre socker om man vill! Jag tog lite mitt emellan den högre och lägre "dosen".

      Radera