lördag 9 juni 2018

Helg igen!


Alltså jag måste ha världens bästa bloggläsare!! Jag tror vi har kaffe så vi klarar oss i vinter nu! Det var ju tur att jag inte skrev om lösgodis eller choklad... Det är ju ingen katastrof om någon har med sig mer kaffe och det blir säkert uppdrucket men jag tror verkligen att jag slipper köpa Lidl-kaffe i vinter. Istället har vi en hel mängd valmöjligheter och kan dricka både Gevalia, Löfberges, Zoega och Arvid Nordqvist! Ett stort tack till alla er som har släpat med er kaffe ända till Kreta!

Vi har fullt upp i restaurangen och vi har äntligen hittat en person som jobbar hos oss några timmar på kvällen och hjälper oss med disken. Det är en kille som verkligen är noggrann och vill ha det rent och snyggt omkring sig, så det var en lyckträff att vi anställde honom. Eventuellt kommer vi att behöva en till person som hjälper till och serverar, fixar kaffe och lite annat.


Jag har hört att gräsmattor som är hårt kortklippta förstör den biologiska mångfalden och det vill vi ju inte bidra till så därför har vi nu slutat med att klippa gräsmattan... Jag fick i varje fall maken att klippa en bit så att jag kan gå ut och hänga tvätten. Innan satte jag på mig sonens stora gummistövlar för man vet ju aldrig vad som kan dölja sig i det höga gräset.

Helg igen! Jag hoppas att ni alla har det bra!

1 kommentar:

  1. Skönt att det verkar gå bra för er.
    Verkar populärt med svenskt kaffe. Jag dricker aldrig kaffe, så vet inte skillnaderna.
    Ha det bra!

    SvaraRadera