lördag 9 december 2017

Semesterstängt!


Igår tog vi ett viktigt beslut. Nu kör vi semesterstängt på obestämbar framtid. Vi behöver det hela familjen och det känns som att de pengar som kommer in nu inte är värda att vi spenderar hela helgen på restaurangen. Vi fortsätter att samarbeta med fiskaffären så sonen eller maken kommer att fritera och grilla fisk under veckorna men vi har inte "öppet för allmänheten".

Maken har en massa oliver att ta hand om också och dessutom måste vi ta itu med en massa saker här hemma. De här vintermånaderna går fort och rätt vad det är har vi sommar igen. Om vi inte tar itu med trädgård och annat här hemma kommer allt att gro igen inne och djungeln där ute kommer att bli oframkomlig. På sommaren finns det ju inte en chans att vi hinner med detta.

Även på restaurangen måste vi fixa lite innan säsongen sätter igång. Ute måste vi göra i ordning baksidan eller sidan närmare sagt. Det ska finnas fler möjligheter att sitta längre bak, bort från vägen. Många gånger hade vi fullsatt på sidan och folk stod i kö för att få ett bord där. Vi kommer inte att ha så många fler sittplatser men det ska finnas större möjligheter att kunna sitta på sidan och färre bord på framsidan. Belysning måste fixas där och lite annat. Menyn ska gås igenom för att ta bort några rätter och lägga till andra. Mat ska provlagas och smakas av :)

Ha en bra helg alla och njut av adventstiden!


2 kommentarer:

  1. Hej Anita! Ni gör alldeles rätt som tar en välförtjänt semester och snart skall ni ju åka till Sverige också. En undran bara vad skall ni göra med fisken som ni lagar till? Skall ni ha öppet för beställningar? Ha en riktigt bra helg och tack för trevlig läsning

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Det är alltså fiskaffären som säljer fisk och för en summa får den grillad eller friterad. Det är ganska populärt bland grekerna att köpa med sig fisk hem på det viset. Då slipper de fisklukt hemma!

      Radera