onsdag 5 juli 2017

Restaurangnytt


Hej! Hur har ni det i sommarvärmen? Här har vi haft några otroligt heta dagar då temperaturen har nått upp mot 40 grader. I dag är det lite mer normalt med runt 30 grader. Som ni förstår spenderar vi hela dagarna på restaurangen och hinner inte med mycket annat. Det börjar röra på sig ganska bra och både greker och turister upptäcker oss. Det är så roligt att kunna erbjuda våra gäster av vår egen olivolja till salladen och inte bara det. Sonens jobb i trädgården börjar ge resultat. Gula och röda småtomater hamnar också på salladerna. Ibland överraskar vi också med små gröna minimeloner som smakar gurka på salladen. Här kan ni läsa mer om dem.


Självklart bjuder vi på en raki efter maten. Ibland med färsk frukt till, ibland glass och när dottern har haft lust att baka kan det bli en god kaka.


Sonens moussaka börjar bli välkänd.... Den är god, så kom och prova den.

Hur spenderar ni era dagar?

4 kommentarer:

 1. Moussakan ser god ut! :) Lite för långt därifrån bara ... ;) Hoppas allt är bra!

  SvaraRadera
 2. Ser jättegott ut med dina frestande matbilder. �� Vi kommer till Kreta i september då har jag sagt åt mannen att vi absolut ska besöka eran restaurang! Längtar verkligen nu för vi har regn och endast 4 grader varmt här hemma i norr ��, känns som hösten kommit innan sommaren ens har varit! Ha det bäst tills vi syns! �� /Stina från Lappland

  SvaraRadera
 3. Jobbar och väntar på att den 29 augusti ska infinna sig. Då lyfter planet. Får ta mig en tur till Chania och äta lite god mat. Dock ej moussaka då jag inte är så förtjust i aubergine.

  SvaraRadera
 4. Gratulerar! Jag lyfter hatten för er och restaurangen!

  Vårt plan landar den 15/ 9 och det ska bli riktigt trevlig att få smaka på moussakan.

  SvaraRadera