fredag 3 mars 2017

Varje dag i 100 dagar


Godmorgon i alla stugor! Jag har tagit ett beslut som verkligen betyder en utmaning för mig. Jag har varit enormt dålig på att uppdatera bloggen det sista året. Tror ni jag klarar av att ändra på det? Klarar jag av att leverera ett blogginlägg om dagen i 100 dagar? Det återstår att se.

Denna utmaning är ingen tävling och det är ingen som kontrollerar det som en drös med bloggare har beslutat sig för. Det handlar helt enkelt om att utmana sig själv. Jag hänger på och nu kommer ni att få dras med mig många dagar framöver. Jag antar att jag inte kommer att ha något vettigt och läsvärt att bidra med varje dag, men troligtvis kommer ni att få en verklig inblick i mitt liv. Välkommen! Vill du också utmana dig själv? Anmäl dig här 

9 kommentarer:

 1. Britt-Inger Jensen3 mars 2017 09:01

  Lycka till! Det går säkert bra nu när våren är på väg.

  SvaraRadera
 2. Lycka till! Jag ser fram emot inläggen :) Eftersom vi ändå bloggar varje dag känns det lite onödigt att anmäla sig .... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är helt otroligt att ni har något att skriva om varje dag!! Och det är ju inget "struntprat" ni kommer med heller bara för att ha ett inlägg att presentera. Jag är rädd att jag kommer att leverera några sådana :)

   Radera
  2. Trevligt att höra att du inte tycker att vi presenterar struntprat :) Jag känner ändå att jag sänker kraven lite när jag bloggar varje dag, och på ett sätt underlättar ju det. Just nu är det båtmässa och sedan vildmarksmässa i en massa dagar, så nu kommer det nog att hanfla om det ;)

   Radera
 3. Jag ser verkligen framemot att få läsa om dina betraktelser och upplevelser för varje dag har sin historia med sig.

  SvaraRadera
 4. Heja dig! Härligt att du tar dig an utmaningen. Självklart lägger man ribban på den nivå man själv vill. Ska bli lite bättre på att kommentera oftare. Men blogga varje dag, nej, det skulle jag inte hinna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommentera? Jag är ruggigt dålig på att kommentera på andras bloggar trots att jag själv älskar att få kommentarer. Jag ska nog också försöka bli bättre på det.

   Radera