fredag 20 januari 2017

Promenader i solsken


Kreta i januari bjuder på ett minst sagt omväxlande väder. Den ena dagen snöar det, den andra är det strålande sol från en klarblå himmel och runt 20 grader. Idag öser regnet ner och det är inte mer än 12 grader ute.

Jag och maken försöker komma ut på långpromenader varje dag. Alla de kilon jag har lagt på mig måste bort innan sommaren. Dels för att jag ska komma i mina kläder men också för att jag ska orka jobba. Vad jag ska jobba med? Ja, det återstår att se. Vi har lite gemensamma planer, maken och jag, men jag kommer inte att berätta förrän allt är lite mer klarlagt.

Gårdagens promenad ledde till en fika vid stranden. Såna dagar som igår är det fullt med folk som fikar vid strandcafeerna, många promenerar vid parken i Agia Apostoli och fåtal tuffingar badar också. Det är makens Freddo espresso på fotot, jag får fortsätta hålla mig till te så länge jag går på homeopati.

Snart helg! Jag önskar er alla en härlig helg. Vad ska ni göra?

2 kommentarer:

  1. Hej Anita!
    Det var länge sedan jag läste din blogg, märker jag.
    Hm, ja, efter översvämningar, genomfrysta gator och tomter och snålblåst här hemma ser din ö verkligen lockande ut. Jag avskyr vintern, mer för varje år faktiskt. Den gör ont i hela kroppen tycker jag. Det ser härligt ut med strandpromenaden och du kommer säkert i god form. Jag hoppas du hittar något bra att göra i sommar, livet behöver struktur och innehåll. Svensk tv har fyllts av det amerikanska presidentvalet, hur ser grekerna på det? Och brexit? Vore intressant att höra. Många hälsningar från Solveig i Blekinge.

    SvaraRadera
  2. Intressant med nya planer! Hoppas att det går bra med planerna och ser fram emot att höra mer! Ha det fint!

    SvaraRadera