söndag 2 oktober 2016

Kalo mina, helg och lördag kväll


Jag är lite sen att önska er kalo mina - ha en bra månad och lika sen är jag att önska er en trevlig helg. Jag vet verkligen inte vart dagarna tar vägen och ändå är jag bara ledig och gör inget speciellt. Det är därför jag är lite dålig på att uppdatera här i bloggen också. Jag har verkligen inget speciellt att skriva om. Jag missar alltid nyheterna på tv också och därför kan jag heller inte informera er om vad våra kära politiker tar för beslut angående det ena och det andra.

Igår kväll efter att maken och sonen slutat sina respektive jobb åkte vi ner till stan för att äta något. Vi var ju tvungna att fira maken lite som fyllde år i förrgår. En lördag kväll i Chania är det riktigt svårt att hitta parkering. De flesta tavernor är fullsatta och man frågar sig verkligen om det finns en ekonomisk kris eller inte. Den finns men på lördagarna låtsas man inte om det. 

Vi valde en populär taverna som heter "the well of the turk". Vår åsikt är att den är överreklamerad. Det var gott, ja, men inget speciellt som gör att vi "måste" gå tillbaka hit. Det finns både billigare och bättre tavernor. 

Som prisexempel kan vi ta den översta bilden. Ett trevligt koncept med 4 olika röror och pitabröd till. Men 9,50 för den tycker jag är överpris. Skålarna är pyttesmå. De serverade i varje fall kretensiska ölen Xarma så vi var nöjda ändå.


1 kommentar:

  1. Ja, gott ser det ut, men priset var lite väl att ta i, tycker jag också.
    Tror vi blivit nominerade inom samma award.
    Ha det bra!

    SvaraRadera