söndag 20 mars 2016

Uppdatering eller vilse i skogen

vänninan försöker lokalisera var stigen egentligen går

Vi är nyss hemkomna från en långpromenad. Vi höll oss på skogsvägarna trots att vi tänkte ge oss in på en stig som går genom skogen och kanske kommer fram på ett ställe vi känner till. Vi hoppade över det eftersom både väninnan och jag har något dåligt lokalsinne och det är många år sen jag sprang omkring i dessa skogar.

Härliga skogsvägar

Ja, jag bor mitt ute i naturen. En stor kontrast mot vad jag är van vid även om jag i Chania också bor utanför själva "smeten". Här har jag skogen och tystnaden utanför dörren.

härligt att vakna till dessa färger på himlen

Ovan ser ni soluppgången första morgonen. Snön hade smält undan men nu är det alldeles vitt ute igen.

Vad har jag gjort? Jag har inte varit speciellt effektiv i jobbsökandet men första morgonen åkte jag in till stan för att uträtta ärenden. Jag började med en kaffe hos en väninna på hennes kontor. Där råkade jag hamna mitt i studion för radio Gävleborgs direktsändning. Ok då, eftersom jag har varit lite diskret med att tala om för alla att jag är här och att jag söker jobb fick nu alla reda på det offentligt.
Här kan ni lyssna på mitt jobbsök i radio Gävleborg. Jag vet inte hur länge det ligger kvar men just nu kan man lyssna på det. Gå till ungefär 1,34 så ligger det där.

Jag har skrivit in mig på skatteverket, försäkringskassan, fixat bibliotekskort och fått lite instruktioner på banken hur saker och ting fungerar.

Jag vet att ni alla längtar efter våren men jag tycker det är lite mysigt med snö, kyla och härligt frisk luft.

7 kommentarer:

  1. Haha, vilken start med jobbsökande på radio! ;) Lycka till nu och njut av den friska kylan! ;)

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra din röst igen :-)
    Lycka till med jobbsökeriet!

    SvaraRadera
  3. Hej nu har jag lyssnat på dej på radio det var ju mycket bra att gå ut så att berätta , jag önskar dej lycka till hoppas det löser sig. Helen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast jag har inte fått nåt napp den vägen :) men Bollnäs är litet så man vet ju aldrig.

      Radera