måndag 9 november 2015

Nya smycken

 Ja, de nya smyckena hamnade ju lite i skymundan av surströmmingen igår. Här får ni se vad jag tillverkade igår morse i varje fall. Det blev ett armband och ett halsband med genomskinliga och vita glaspärlor, sötvattenspärlor och metalldelar. Armbandet är av spiraltypen som passar de flesta i storlek. Det är i 4 rader och just de här vita brukar de flesta tycka om eftersom det passar till allt och passar lika bra sommar som vinter. Halsbandet är drygt 110 cm långt så man kan använda det enkelt eller dubbelt. Armbandet kostar 165 kronor och halsbandet 165 men om du köper båda så blir det 300 kronor. Fraktfritt och du sätter lätt in pengarna på mitt svenska konto eller betalar genom paypal.
Det du ser här ovan är samma stil som det vita men färgerna är ametistlila, svart och de små pärlorna är lite mellerade och skiftar i guld, lila, svart, blått. Halsbandet här är drygt 120 cm långt. Priserna är som det vita.


Här är ett spiralarmband i 5 rader med svarta gummirör, vita och o lite brunaktiga pärlor. Det här är riktigt snyggt och passar tilll det mesta med lite naturfärger.

2 kommentarer:

 1. Du fick till fina foton. Stenar och hav är så vackert!
  Birgitta i meå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Birgitta!! och de är från mobilen, jag tror nästan den är bättre än min enkla kamera!

   Radera