lördag 7 november 2015

Helghälsning


Här kommer en liten helghälsning från mig. Jag har börjat komma igång lite smått med mina vinterpromenader. Det gäller bara att få det till en rutin. Idag var en helt underbar dag. Vid Chrissi Akti var det flera vinterbadare. Ska jag börja med det jag också? Det är många som har det till en daglig vana att ta sig ett dopp. Fotot är från Agia Apostoli. Inga solstolar så långt ögat når. Här var det bara 2 personer som badade. Vintertid brukar de flesta föredra Chrissi Akti eller badvikarna till vänster om den här (det är egentligen de som heter Agia Apostoli - den här kallas "paidikes exoches" som betyder barnkoloni. På 30-talet hade de barnkoloni i parken ovanför)

4 kommentarer:

 1. Hej, vad är det för temperatur i havet så här års?
  /Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. ingen aning...men enligt kommentaren nedan från Freedomtravel så är det 20 grader i Kroatien. Kan tänka mig att det är så här också..

   Radera
 2. Vi badade senast igår här i Kroatien -fyra gånger! Det är ju 20 grader i vattnet, inte vad jag skulle kalla "vinterbada" haha ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm idag var det varmt... att gå... i långärmat och ännu fler som badade (söndag) så jag skulle kunna tänka mig att det är lika här. Jag o dottern- svenskar- går i långärmat o flera greker gick omkring i badbyxor. Nej, vad är det här... jag måste i jag också.

   Radera