fredag 25 september 2015

Vill inte flytta in..


I morse åkte vi ner till stan för att uträtta ärenden. När vi var färdiga träffades vi på stamfiket och där blev vi bjudna på kaffet idag och mitt kaffe var jag ju bara tvungen att fota. Gulligt med hjärta på capuccinon, eller hur? Känns som om det var en bra början på dagen.

Vissa nätter är det lite kyligare nu och lite regn har det varit emellanåt den här veckan. (jast just nu är 25 grader och strålande sol) Efter att vi fixade vår lilla balkong så har vi faktiskt sovit där ute varje natt. Vi frågar oss många gånger varför vi inte tänkt på det här innan. Det är så härligt att sova därute. Det sista man ser innan man somnar är stjärnorna och det första man ser när man vaknar är himlen - antingen klarblå, grå eller som en morgon ljusblå med moln som små, små bomullstussar. Jag vill inte flytta in och jag hoppas att det går att sova ute åtminstone några veckor till.

Redan fredag? Den här veckan har bara försvunnit tycker jag. Det har varit en hel del att göra i butiken och för varje dag ser det tommare och tommare ut.

Jag hoppas er vecka har varit bra och att ni får en fin helg!

2 kommentarer:

  1. Bädda med duntäcke och värmefilt och ha flanellpyjamas och nattmössa.....kanske kan sova där ända till jul! ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. bra ide, men nu har vi flyttat in :( jag flyttar gärna ut igen bara det inte regnar men jag har ju en frusen grek bredvid mig..

      Radera