söndag 1 mars 2015

Kalo mina!


Kalo mina! Ha en bra månad! Vi är redan inne i mars! Hela nästa vecka visar sol och 18-19 grader!!
Vi har ved för en dag till bara så det här låter perfekt för oss. Jag vet att både mars och april kan bjuda ordentlig kyla men det luktar vår i luften så kanske, kanske slipper vi mer kyla. 
Det blev en liten promenad i morse och några vårbilder från området runt omkring hemmet.


Nu håller sonen på i köket. Det blir spagetti carbonara. Maken är ute och snickrar ihop en hylla till butiken. (om den inte blir bra och det blir kallt igen så kan vi ju elda upp den...)


Igår fyllde jag frysen med kanelbullar. Risken är stor att jag får baka en gång till innan säsongen sätter igång. På kvällarna är det alltid någon i familjen som blir sugen på något sött och vet de (vi) då att det finns bullar.........5 kommentarer:

 1. åh pärlsocker! Går det att få tag på här?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det får du nog sätta upp på din "Sverigelista". Fast på svenska föreningens julbazar fanns det att köpa, så nästa år får du köpa där.

   Radera
  2. gissade nästan det. well får köra på lte strössel till svägerskans "välkommen hem med lilla bebisen" kanelbullar istället. och ta med några paket nu när jag ändå åker hem :)

   Radera
 2. Jag skyller på bristen på pärlsocker att jag inte bakar alls...vad dina bullar ser läckra ut! Förstahandsval för mig även om man dukar fram semlor och bakelser av alla slag. (Det är nog bara bra att jag inte bakar...)

  SÅPA! Finns inte heller här, och jag som vill tvätta trasmattorna på samma vis som när jag var ung...
  Monica P

  SvaraRadera
  Svar
  1. mmm lukten av såpa. Mamma tvättade trasmattorna i älven och vi badade i skummet som blev av såpan. Flagor av olivtvål kanske går lika bra? Alltså att använda istället för såpa, inte istället för pärlsocker. Annars blir bullarna himla fina med mandelspån också om du skulle få lust att baka :)

   Radera