onsdag 19 juni 2013

Nattliv


Vi försöker ta vara på tiden trots att vi jobbar som vi gör. Så igår kväll efter jobbet tog vi vårt första nattbad. Det här började vi med i fjol och vi har frågat oss många gånger varför vi inte har gjort det tidigare eftersom vi alltid haft så knepiga arbetstider. Och stranden har vi ju alldeles inpå. Hade ni vår värme i Sverige skulle ni självklart göra det jämt för ni har ju LJUST på sommaren. Fast det är en härlig känsla att bada i havet när det är alldeles mörkt. Lite ljus kommer ju från "kantinan" där vi efteråt tar en öl. Med fötterna i sanden och skvalpet från havet så tycker jag det här är ett mycket härligare nattnöje än att gå ut på barer. 

2 kommentarer:

  1. Hei Anita! Ja, dette høres deilig ut,skulle gjerne vært lengre på Kreta,men det blir neste gang. Jeg savner Agi Apostoli allerede. De hvite øredobbene med perler passer til smykket du lagde, så jeg skal be min svigerdatter til å stikke innom butikken din i august å kjøpe dem. Veldig hyggelig å møte deg. Astrid

    SvaraRadera
  2. Jo man får tacke! Här hemma i Sverige får vi glädja oss åt kyla, blåst, regn och fan och hans moster! Bada får vi göra i badkaret! Dessutom så föredrar jag mörka nätter framför ljusa eftersom fåglarna tycker att ALLA ska vakna runt 3-tiden på mornarna!! Bitter??? Jag??? Inte då! ;)

    SvaraRadera