fredag 12 juli 2013

Morgonstund...Jag jobbar 12 timmar. Jag sover 7 timmar. Jag är "ledig" 5 timmar. Av de timmarna spenderas oftast 1 timme till att dricka morgonte och att rensa upp lite grand hemma. 2 timmar brukar gå åt på kvällen till nattdopp i havet och en stund på kantinan med en öl och lite "familjestund". I morse var maken och jag uppe tidigt och åkte in till Chania för lite bankärenden. Sen tog vi en fika nere i hamnen. Härligt, sådär innan det har hunnit blivit riktigt varmt och innan det är så mycket folk i farten. En bra början på dagen. 

Jag jobbar 12 timmar. Jag sover 7 timmar. Jag är "ledig" 5 timmar. Av de timmarna spenderas oftast 1 timme till att dricka morgonte och att rensa upp lite grand hemma. 2 timmar brukar gå åt på kvällen till nattdopp i havet och en stund på kantinan med en öl och lite "familjestund". I morse var maken och jag uppe tidigt och åkte in till Chania för lite bankärenden. Sen tog vi en fika nere i hamnen. Härligt, sådär innan det har hunnit blivit riktigt varmt och innan det är så mycket folk i farten. En bra början på dagen. 2 kommentarer:

 1. Underbart.../Mvh Annmi ifrån Hjohamnen/Sverige

  Pst..Har föresten vart på Kreta & även besökt Chanis :)

  SvaraRadera
 2. Birgitta i Umeå15 juli 2013 15:07

  Så bra tajmat. Anita!
  Brevet från dig kom i postlådan idag. Ett helping-hand-armband till mig samt nyckelringar till min brors fru och dotter, Pia och Amanda. Dom kommer och hälsar på i veckan från Stockholm.
  Tack!

  SvaraRadera