fredag 13 augusti 2021

Sensommar i Hälsingland

Fina vyer mitt i Bollnäs

Som ni kunde läsa i förra inlägget så bestämde jag mig hastigt och lustigt för en resa till Sverige. Jag hittade en ganska billig biljett och tänkte att jag kunde lika gärna passa på att besöka hemstaden innan dottern tar sitt pick och pack och flyttar till Uppsala. Här har det varit sommarväder och alldeles perfekt för mig. Man behöver varken svettas eller frysa så jag kan ta mina promenader utan problem. 

Det är skönt att bara kunna vara utan att svetten rinner vid minsta rörelse. Jag kan slappna av utan att se tusen saker som måste göras och som jag ändå inte kan göra eftersom jag inte får lyfta något. Jag blev ju ganska stressad i restaurangen och ville göra så mycket utan att kunna det...Grenarna hänger tungt, fyllda med mogna körsbär


Fina blomsterarrangemang i hela stan

 

Viol och polka är smaker som inte finns i Grekland


Räkmacka av bubbelvåffla på "våffelbruket" i Bollnäs


Jag hoppas ni får en trevlig helg! 


Du som uppskattar min blogg och vill fortsätta läsa den får gärna donera en gåva via swish 0763289895 (om ni inte har swish går det bra att använda paypal till adressen agrimanaki@hotmail.com)

2 kommentarer:

  1. Hur mår du efter operationen? Hoppas du mår bra. Min bror och svägerska åker till Agii-apostoli 20 augusti och stannar två veckor. Är så avundsjuk 😀

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Jag mår bra men känner mig lite handikappad eftersom jag inte får lyfta något och det var skönt att komma ifrån extremvärmen ett tag. Jag åker tillbaka till Chania till veckan.

      Radera