onsdag 5 april 2017

Framåt eller bakåt?


Jag tycker det känns som om det inte händer något. Det finns inga uppgifter för mig på restauranger men jag går förbi en sväng varje dag. Jag väntar mig att se några framsteg men jag tycker verkligen ser ut som om det står stilla. En byggarbetsplats. Maken blev förstås lite sur när jag sa det till honom. Det händer en hel del, men det är inget som jag ser.

Fläkten och dess rör är installerat och de ska enligt lag 6 meter uppåt. Det elektriska är i stort sett färdigt. "Den lilla lådan" utomhus där gasoltuberna ska stå är på plats. Det kliar i fingrarna på mig och jag vill börja städa och få lite ordning och reda där. Nej, säger maken, det kommer ändå att bli mer damm eftersom "det" och "det" ska göras först. Men, snart, kan jag börja göra sådan som jag tycker är sådant som gör att det ser ut som om vi är färdiga. Ni vet, sånt där småpyssel...Snart...

9 kommentarer:

 1. Jag ser fram emot att äta hos er i augusti/september. Jag följer med spänning allt du skriver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I augusti-september har jag förhoppnings lärt mig servera också!!

   Radera
 2. Sååå kul med pyssel och få göra fint och mysigt sen när allt "mans" göra är färdigt :-)
  Ni kommer få jätte fint!

  SvaraRadera
 3. Ni har ju kommit hur långt som helst, jag lyfter hatten!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker inte heller det händer något här hemma i nya boendet.
  Jag vill också pyssla och försöker göra det mellan varven. Plockar fram dukar, putsar koppar och tenn. Stryker gardiner.
  Fast vi har kommit ganska långt. Maken har spikat upp massor med tavlor, dragit sladdar och nu även fått upp gardinerna och hängt upp lamporna.
  Och om en dryg vecka tar vi semester från allt detta,,,,

  Birgitta i Umeå, som hoppas att du också får börja pyssla snart.

  SvaraRadera
 5. Jobbet som görs i början är ju ofta tungt utan att ge synliga resultat. Senare kommer de resultaten som syns!!! Vi har hållit på en hel del med bygge, renoveringar och fix, så jag känner igen det där...!

  SvaraRadera