fredag 17 mars 2017

I olivträdets skugga


Jag vill tipsa er om en väldigt fin blogg. Min väninna som är bosatt här på Kreta sedan 2011 skriver fint och målande om hennes liv och tankar. Bloggen skiljer sig mycket från min blogg. Här är det levande, målande och vackra ord som är i fokus. Orden går rätt in i hjärtat. I olivträdets skugga hittar ni här. En liten cred till mig själv får jag ge som hittade på namnet på bloggen :) Läs, njut och längta till Kreta! Eller bli sentimental och ställ er frågor om livet. Bloggen innehåller många olika sidor av livet.

6 kommentarer:

 1. Va kul, klickade genast in på den bloggen och vet med mig att jag kommer kika in där mera i helgen. Gäller ju även din blogg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det, för hon skriver så fint. Helt annorlunda motför hur jag skriver :)

   Radera
 2. Ja den är fin och det är även din blogg. Två helt olika!

  SvaraRadera
 3. Tack Anita för tips om en fin blogg - vissa texter gick rätt in i själ & hjärta och väckte minnen och känslor till liv��Och tack för din blogg - känns som om jag via det du skriver kommer lite närmre mitt älskade Kreta��Ha en fin helg!
  Hälsningar Anette N

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du känner så! Från början skrev jag mest för min egen skull, men man vill ju även nå fram till läsarna med det man skriver :)

   Radera