tisdag 14 mars 2017

Det tar tid

Allt tar sin lilla tid och jag känner mig så handikappad som inte kan göra så mycket praktiskt just nu. Däremot får jag ta hand om den byråkratiska delen och dessutom sitter jag och utformar menyn och jag har beställt snygga visitkort till restaurangen.

Bakgården och sidan av vår lokal ser inte mycket ut för världen just nu och vi får se hur mycket vi hinner fixa till där i år. Köket är färdigkaklat och tyska syrran hjälper till att skrapa rent golvet från spackel. Maken har satt igång att måla inne och ja, det blir grönt. Inte de mörka färgerna som ni ser utan det blir en ljusare nyans. Utvändigt kommer de mörkare nyanserna att vara.

I morgon ska jag tala om restaurangens exakta läge. Jag måste ju komma på ett bra sätt att beskriva var restaurangen ligger. Min förra butik missade ju många av er för att jag var för dålig på att ge vägbeskrivning och dessutom hade jag ju placerat butiken helt fel på google maps upptäckte jag efter ett tag.

Exakt datum när vi öppnar kan jag inte ange ännu. Det hänger ju både på oss och hur snart vi kan vara färdiga med allt, men även på kommunen, byggnadsnämnden och hälsovårdsnämnden eftersom det är hos dem det slutgiltiga tillståndet måste passera.

6 kommentarer:

 1. Håller tummarna. Det är ju lite tid kvar till säsongen startar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har du rätt i, och oftast är ju april ganska lugnt så huvudsaken är ju att vi är färdiga till maj, men det skulle vara kul om vi lyckades vara färdiga lite tidigare.

   Radera
 2. Hej! Kommenterade men det kom inte med? Jag ville bara säga: Så spännande! Jag hade helt missat detta. Förstår att det är mycket jobb men verkligen roligt också. Stort lycka till!

  SvaraRadera
 3. Spännande att se det färdiga resultatet sen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också att det ska bli..vi gör ju allt lite spontant och använder ju ingen inredare eller så utan använder oss av prisvärda lösningar..

   Radera