måndag 10 oktober 2016

Oktober


Oktober bjuder på helt underbart väder! Det känns konstigt att se att det börjar förberedas för säsongsslut. I turistorterna Kato Stalos, Agia Marina och Platanias märks det att säsongen börjar ta slut. Det är utplockat på hyllorna i minimarketen och en del ställen har redan stängt. Ni som kommer ner hit nu gör ett bättre val om ni bor närmare Chania. Agia Apostoli och Chrissi Akti är att rekommenderas för här finns också badvikarna som är lugnare och sällan har röd flagg även om det blåser upp.

På dagen ligger temperaturen på runt 25-30 grader. Gissa om jag njuter av min ledighet!

4 kommentarer:

 1. Det låter härligt! Här på Malta har vi också varmt och skönt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag har faktiskt kollat biljetter till Malta...förstår inte varför det ska vara så dyrt att åka härifrån Kreta....

   Radera
 2. Så synd att det är så lång båtresa till Kreta. Det får nog bli mot Spanien i år också men kanske nästa år till Grekland, men då fastlandet. Njut av värmen för här i Sverige börjar det bli kallt, hösten och vintern redan på gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det ni husbilar, eller hur? Det finns några som husbilar här också. Bland annat omkring 10 husbilar från Danmark som varje år kommer hit. De brukar alltid äta en gång på hotellet där maken jobbar och de brukar stå på en parkering nära det hotellet. (med tillstånd från kommunen)

   Radera