lördag 9 maj 2015

Vad kul!


Någon har nominerat mig till årets reseinspiratör i kategorin Grekland hos Apollo. Inspirerar jag? Jag skriver ju inte bara om det bra, härliga, vackra och goda utan även baksidorna och det negativa. Ja, ja, kul att jag är nominerad i varje fall. Sen får vi väl se hur många röster jag får och sen är det ju en jury som utser "vinnaren" av de 5 som fått flest röster. Röstningen börjar 8 maj och håller på till 15 maj. I högerspalten går ni in på apollo, väljer Greklandskategorin, letar reda på Anitaskreta och röstar. Lätt som en plätt och ni lovar väl att rösta på mig? Skulle vara jättekul att få den titeln.

Idag hade jag sista svenskalektionen. Trots att det har varit jättekul att haft det under vintern så känns det ändå nu som att jag har ett stressmoment mindre för nu vill jag inte ha så mycket mer än butiken, hemmet(det jag hinner) och lite trevliga(korta) stunder med familjen.


Bougainvillean hör Grekland till. Huset bredvid min butik har en stor i en fantastisk röd färg. De vanligaste är ju de mörkcerisa. Baksidan är att när de tappar blommorna flyger de in överallt och skräpar. Om man har planterat de för nära huset så kan rötterna leta sig in i vattenledningar och avloppsrör och skapa ganska stora problem. Men de är vackra. 

12 kommentarer:

 1. Härligt Anita :) Jag röstar på Dig :)
  Du skriver så bra å visar så vackra bilder från Kreta.
  Ha en fortsatt fin sommar.
  Kram Mona

  SvaraRadera
 2. Klart! Vi har röstat!! /Gunilla o Peter

  SvaraRadera
 3. Har röstat på dig. / Anne-Lie

  SvaraRadera
 4. Rostar pa dig /IngaBritt

  SvaraRadera
 5. Va kul ja! Vi har också röstat på er nu :-)

  Ha det gott.....

  SvaraRadera
 6. Grattis Anita, du är verkligen inspirerande!!! Va, blommar bouganvillan hos er?? inte här på Capri, har inga blommor att plocka in!! Kram

  SvaraRadera
 7. Grattis. Visst har jag röstat på dig nu. Det är ju så himla bra att du skriver om verklighet och inte endast fin reklam för sådant låter ju inte trovärdigt. Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 8. Hej på dej har nu röstat på dej , tack för din härliga blogg och fina bilder ha en bra söndag. Helen

  SvaraRadera
 9. Hei.
  Har stemt på deg.
  Innom hos deg ofte for du har så mange fine bilder og en koselig blogg.
  Ønsker deg en fin søndag.
  Hilsen Irene.

  SvaraRadera
 10. Klart jag har röstat på dig, alltid lika intressant att läsa och se bilderna på din blogg.
  // Kerstin

  SvaraRadera
 11. Jag har nominerat dig och Peter har röstat på dig! (När jag ska rösta står det att jag redan har röstat, fast jag inte har det...)

  SvaraRadera