söndag 24 maj 2015

Lyxsöndag!


Makens första lediga dag sen hotellet öppnat! Och..han lyckades pricka in och få en söndag! Det betydde att fram till 17.00 var vi lediga tillsammans eftersom jag öppnar senare på söndagarna. Vi sov länge och tog det lugnt på morgonen. Vid 11 åkte vi till stranden och mötte upp med hans släktingar från Tyskland. Det var blåsigt idag men guud vad skönt det var att inte behöva titta på klockan för att hinna hem och äta lunch för att maken måste iväg och jobba. Och, jag lyckades få lite färg!! Annars åker vi ju ner så tidigt på förmiddagen då solen inte tar så mycket.

Efter stranden gick vi till Andreas taverna i Agia Apostoli för lunch. Sallad, Tzatziki, grillad Xaloumi, dolmades, Saganaki. Mums, säger jag bara och gissa om maken njöt av att sitta ner och äta lunch utan att stressa iväg. Han börjar ju jobba 13.00 annars så hans lunch blir det lite si och så med andra dagar.  Åh, hoppas han lyckas få ledigt söndag nån gång mer i sommar. Förra året lyckades det inte alls...

Nu är jag i butiken men det är ganska lugnt så jag stänger nog snart och då blir det grillat hemma och jag tror att sonen har snott ihop en moussaka.


2 kommentarer:

  1. Åh, ser supergott ut! Mums!

    SvaraRadera
  2. Vilka bilder, nu blir man ju hungrig. Men får också en längtan till Kretaresan vi gör om dryga månaden, så gott med grekisk mat :)

    SvaraRadera