fredag 6 februari 2015

Liten blir ännu större


Inte vet jag vad han tycker om att jag lägger in den bilden. Jag vet att han är in och läser min blogg ibland. Just det, lille sonen blir 19 år idag. Wow, snart är han inte ens tonåring längre. Och det känns som igår när jag hade det där lilla glada knytet hemma. Han åt, sov och fyllde blöjan. Han följde Anna Wahlgrens "instruktionsbok" exakt. Tur att det var så med första barnet för jag var helt utan erfarenhet. Han åt exakt var fjärde timme och Maken och jag hade ett otroligt teamwork på natten. Maken lyfte upp. Jag ammade, Maken bytte blöja. 


Nu åker lunchen in i ugnen. Det är kotletter från Bacon (vår gris alltså) med potatis. Jag gör på grekiskt vis med oregano, salt, citron och olivolja (och häller på lite vatten) fast sen slänger jag på lite kryddor jag har från Sverige också - citronpeppar och grillkrydda. 
Eventuellt blir det en tårta ikväll. 
4 kommentarer:

 1. Grattis Anita för att du har varit mamma i 19 år idag! Visst är det härligt att de blir "större", men lustigt nog så förblir det alltid ens lille "knytte" trots att de "ser ner på en"!! Hälsa och gratta sonen! :0)

  SvaraRadera
 2. Kotletter i ugn ska jag prova. Försteker du dom i stekpanna? Hur länge i ugn?
  Jag brukar sörsteka och sen får dom puttra i gryta i över en timma för att dom ska bli riktigt möra..
  Birgitta i Umeå

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Birgitta! Åh, vilka svåra frågor. Nej, jag försteker inte. Jag har dem i ugnen tills de är färdigstekta, har fin färg och potatisen är mjuk. Jag brukar vända dem en gång så att båda sidorna ska få färg. Lycka till!

   Radera