tisdag 10 februari 2015

Hu, vilket väder


Tro inte att jag åkte ner till stan och venetianska hamnen bara för att ta foton till bloggen i det här vädret.. Nej, jag hade en del att posta och ett bankärende och då passade jag på att gä ner till hamnen.Jag blev blöt ända upp till knäna och ändå gick jag förstås inte ända fram till kanten utan höll mig vid cafeerna som ligger där. Att gå ända fram till kanten skulle ha inneburit livsfara. Vågorna slog upp långt upp dit jag stod. Hela natten har det regnat och blåst och vi har cirka 8 grader. 

8 kommentarer:

 1. Det är verkligen väderväxling. I Aten har vi snöstorm, riktigt vinterväder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snöstorm? brr, och sonen är där. Utan varma kläder förstås...

   Radera
 2. Hujeda mig!!!! Ja, jag såg i går på Aftonbladets "tipsrad" (=väderkarta) att det var skitväder nere på min favorit-ö!!! Voine, voine och stackars er allihopa!!! Här hemma har vi (tro det eller ej) vackert vinterväder! (Känns konstigt att skriva så eftersom jag hatar när det är kallt och snö!!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men snaaart har vi nog sommar...

   Radera
  2. +8 här också när jag åkte hem från jobbet igår! Känner igen vågorna nere i hamnen när vi var där i januari en gång. Kul att uppleva kontrasterna mot sommaren.

   Radera
  3. Fast nu hoppas vi att det är sista oväderssvängen och att våren snart är här :)

   Radera
 3. Här uppe i Umeå har vi också 8 plusgrader. Och en strålande sol.. Men inåt Västerbotten är det snöstorm och vägarna mellan Norge och norra Sverige är avstängda.
  Birgitta i Umeå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kombinationen 8 grader o strålande sol låter mkt bättre än vår kombination med storm och regn.

   Radera