söndag 13 juli 2014

Några timmar

Några timmar vid stranden i Chrissi Akti så är man redo för en ny arbetsvecka. Vi ligger som vanligt direkt i sanden men vill man hyra solstolar så kostar det 6 euro för 2 solstolar och ett parasoll. Vill ni bo med närhet till den här stranden så är det följande hotell som gäller. Golden Sand, Anais, Semiramis, Elma, Forum, Triton eller Stellina.

2 kommentarer:

  1. Hej Anita, vad kul att hitta din blogg och alla tips eftersom vi ska åka till Chrissi Akti och Golden Sand i maj! Hur lång sträcka (eller i tid?) skulle du säga att det är att promenera längs stranden in till Chania? Vi har vår snart 2-åriga tjej med och som jag förstod så passar det inte så vidare att gå med barnvagn där.. Hon är en riktig "hink-och-spade"-unge så det blir nog mycket strandhäng skulle jag tro. Finns det träd som skuggar nåt på stranden eller behöver man ha eget parasoll med sig? Hur är det med strandserveringar där för lättare lunch och så eller behöver man gå upp till hotellet och däromkring? Hur är det att ta sig till Agia Apostoli med barnvagn, går det eller är det också knöligt? Jättetacksam om du har tid att svara men annars får vi ta reda på när vi kommer. Älskar att resa till värmen men det är ju lite annat nu med en liten med, men med allt inom smidiga avstånd som det verkar i Chrissi Akti så blir det nog toppen ändå! Ha en fin vår!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Nej att gå in till stan är ingen höjdare med barnvagn plus att det är vid ett ställe där ni går över ett litet vattendrag där man just nu går på "betongstenar". Att gå till Agii apostoli går alldeles utmärkt och det är inte långt heller. Och ni behöver inte gå efter stora vägen utan ni går vid strandvägen. Om ni vill hitta till vår restaurang kan ni gå strandvägen från Chrissi Atki och till Agii Apostoli och i slutet av Agii Apostoli (vid Golden Bay och Domez Norus) och tar där vägen upp till stora vägen, går över den och där är vi. Hos oss kan man sitta nästan på baksidan om man inte vill sitta vid vägen. Längst ner på baksidan kommer vi att fixa nåt för barnen också. Vilket hotell ska ni bo på? Parasoller finns att hyra, annars kan det vara lite dåligt med skugga. Eller om ni köper eget och har med. Chrissi Akti är en toppenstrand för små barn, jag var alltid där när mina var små.

      Radera