lördag 22 februari 2014

Livet leker...


Jag var ner till Chania bade igar och idag for att utratta arenden. Samtidigt passade jag pa att forsoka lara mig lite hur min nya telefon fungerar. Dvs det ar instagram jag haller pa och finurlar med nu. Det blev nagra foton som jag kanner mig ganska nojd med. Dessutom sa blir ju vantetider pa bussen mm mycket roligare med den har aj-fanen. Chania kommun har manga stallen i stan dar de har fri wifi, bl a pa torget 1866 (dar busshallsplatsen ar). Idag var jag till barnbiblioteket i stadsparken (skriver mer om det sen) och igar passade jag pa att ga runt i gamla stan lite.



hrrrrm, sen kom jag ju pa att man kan spela nat som heter wordfreud nar man har trakigt ocksa....

4 kommentarer:

  1. Ha ha! Ja, vad vore livet utan våra kära smartphones :) Mitt batteri gick sönder för några veckor sedan och det var jobbiga dagar innan jag hade köpt ett nytt! Om du vill spela WordFeud med ett proffs (!), dvs mig :) så heter jag superbettan63.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Superbettan! Jag ser fram emot att vinna over ett proffs! Kram, Anita

      Radera
  2. Hva er ditt instagramnavn ??

    SvaraRadera
    Svar
    1. gomorron Sidsel! Jag heter Anitasdesign2 eller om det var anitadesign2. Jag har inte lagt in nagra foton pa smycken an, men det kommer att bli det ocksa. Ha en bra dag, halsn Anita

      Radera