lördag 19 oktober 2013

Agrimanakis foodNu har jag hjälpt maken att fixa en facebooksida för hans stora intresse. I mitt intresse måste jag också säga. Hela sommaren lagar han mat åt hungriga turister. När han för 5 år sen började jobba på det hotell han är nu så hade de bara en snackbar där de serverade hamburgare, toast o dyl. Sakta men säkert införde min make mer och mer mat och om det stämmer som han säger så får han många lovord från de turister som äter där. Och varför ligger det här i mitt intresse? Jo, för att vintern är snart här och han kommer att vara arbetslös. DÅ kan han laga underbar mat åt oss i familjen. Ibland gör han ju det nu också, men nu med hans facebooksida så kommer han säkert att vilja göra det där "lilla extra" för att lägga in foton på sin sida också. Länken till hans sida är Agrimanakis food

4 kommentarer:

 1. "petit chef"19 oktober 2013 20:40

  Det här tycker jag är en jättebra! Jag ser fram mot en massa spännande rätter som jag har missat på mina matreseupplevelser på Kreta! :)
  "petit chef" Eagle Hill Kitchen

  SvaraRadera
 2. Birgitta i Umeå20 oktober 2013 05:32

  Haar sparat i favoriter!

  SvaraRadera
 3. Fint! Kanske blir lite catering också!

  SvaraRadera
 4. Tina lagade mat till hungriga svenskar för något år sedan och det uppskattades, lämnades på torsdagarna i samband med marknaden. Om hon inte gör så nu kan det kanske vara något för din man?

  SvaraRadera