lördag 12 november 2011

Kreativ dag


Det magiska datumet 11-11-11 har passerat. Var det någon som blev påverkad på något vis? Jag tror vi behöver ha lite magiska influenser i våra liv. Mina barn trodde på tomten ganska länge. Det var nog mitt fel. Jag ville att de skulle känna det magiska med tomten som kommer. Här var det lite svårt att få fram magin med just tomten när solen skiner och det oftast inte är så kallt att tomten behöver ha varken luva eller tjocka stövlar. Nej, tomten ska komma vandrande över en snöig åker. Man ska se honom på avstånd och han ska komma fram där som från ingenstans. Det är magi.
Jag vet inte om ni har förstått det, men jag bara skriver på och ibland blir det inte exakt vad jag hade tänkt skriva utan mitt undermedvetna tar fram en massa ord och tankar som bara hoppar fram. Här lägger jag in bilder på en massa nya smycken också pratar jag om magi.

Säg att det var fullmånen, säg att det var det magiska datumet. Situationen här i Grekland. Situationen inom mig. Något har hänt de här dagarna. Grekland har fått sin premiärminister. Jag har tagit några viktiga beslut som gäller mig själv. Inga stora märkbara beslut som ni som känner mig kommer att se något av. Men för mig är de viktiga. Idag hade jag inte laptopen med mig till butiken. Det är så lätt att fastna vid den och min kreativitet blir lidande. Så idag har jag gjort massor av nya smycken. Jag har rensat hjärnan lite. Det behövdes. Så har kan ni se resultatet av min hjärnrensning.

Jag söker förresten återförsäljare av mina smycken i Sverige. Både butiker och privatpersoner. Om ni är intresserade och vill ha mer information, kontakta mig.

2 kommentarer:

  1. Jättefina smycken Anita :-)

    SvaraRadera
  2. Fina smycken du tillverkar !
    Ha det gott där på Kreta

    SvaraRadera