onsdag 13 november 2013

Mat!!Ok, då kommer vi till avsnittet-vad äter en svenska bosatt i Grekland när hon är i Sverige? Hon äter Sushi.


Hon äter godis och cheeze hearts.


Och självklart äter hon en jätteräkmacka! Vad äter ni som bor i Sverige i Grekland? Vad äter ni som bor i Grekland i Sverige? Eller Norge eller Danmark eller Finland-jag glömmer inte er läsare där, men majoriteten är ju i Sverige:)

3 kommentarer:

 1. Birgitta i Umeå14 november 2013 05:01

  Vi har alltid en del frukostmat med oss till Grekland. Baconost, räkost och hamburgerkött att ha på smörgåsen. Kalles kaviar till frukostägget (men äggen tar vi inte med). Ofta har vi torkat renkött, bra att ha vid färjetransporter. Men middagarna på tavernorna blir vad vi känner för, oftast en koll i grytorna i köket. Vi äter aldrig grekisk sallad i Grekland, men hemma äteer vi mycket fetaost (som vi köpt i Grekland)

  SvaraRadera
 2. när jag kommer hem till Sv äter jag Thai mat =D och en massa godis

  SvaraRadera
 3. När jag reser till Grekland är det öarna jag besöker. I första hand är det för matens skull, i andra hand för att leta efter förhistoriska lämningar. Att hitta det bästa lokala köket som dessutom har lokala rätter på menyn (om de ens har en meny!), det är en sport för mig. (I begynnelsen av resandet blev det mycket Moussaka och Souvlaki, och det var innan jag visste bättre! I resväskan har jag alltid Classic Gran Dia kaffe och råbitsocker...ibland även Bregott (för det är så gott)!

  SvaraRadera