Kontakt

Om ni önskar kontakt med mig kan ni skriva på min mailadress agrimanaki@hotmail.com eller gå in på facebooksidan Anitaskreta och skriva meddelande.

10 kommentarer:

 1. Hej!
  Min man och jag åker till Kreta för att uppleva den ortodoxa påsken och för att leta efter vårblommor, krokus och vildtulpaner bl a. Var är det bäst att befinna sig på långfredagen och påskafton för att uppleva det genuina påskfirandet?
  Undrar Mikka

  SvaraRadera
 2. hejsan ja åker kreta i maj

  SvaraRadera
 3. Hej en fråga eller 2
  Vad ska man betala mellan pplatanias och Chania i taxi peng, samt mellan flygplatsen och platanias ???
  Mvh
  Stefan
  Vi landar i maj

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.chaniataxi.gr/en/pricelist/ hej! Här kan du se de olika priserna. Du kan även förboka taxi

   Radera
 4. Hej, jag flyger till Kreta, Platanias i maj och är intresserad av hur våren fortskrider på ön. Man hoppas ju på att det ska vara sommar när man kommer ner. Skriv gärna mer om hur vädret utvecklas framöver.
  Med vänlig hälsning Lasse P.

  SvaraRadera
 5. Hej Anita,
  Vilken fin blogg du har och tack för att du delar med dig.
  Min mamma fyller 70 år den 13 augusti och vi kommer att tillbringa 2 veckor i Chania hela familjen 13 stycken. Vi skulle vilja göra fin dag när hon fyller som hon kommer att komma ihåg. Har du möjlighet att tipsa oss om någon restaurang som vi säkert får god mat och bra service?
  Med vänlig hälsning

  SvaraRadera
 6. Hej.Jag undrar om Statsbussen går ned till stränderna i början på oktober. Vi skall bo i Agia apostoli. Tidigare gick vi till chrissi akti från hotell Lotus men nu säger knäna ifrån.

  Hälsningar Ulf

  SvaraRadera