tag:blogger.com,1999:blog-6614184140230350293.post926792773270781682..comments2024-03-07T06:12:14.093+01:00Comments on Anitaskreta: Ett dagsverke avklaratanitaskretahttp://www.blogger.com/profile/01625141340993583320noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6614184140230350293.post-1478768936895094322015-12-22T21:28:27.295+01:002015-12-22T21:28:27.295+01:00I stort sett alla oliver blir olivolja. Åtminstone...I stort sett alla oliver blir olivolja. Åtminstone här på Kreta. ibland har vi lagt in oliver. Fast då plockar vi en liten kvantitet för hand. Inte säckvis. anitaskretahttps://www.blogger.com/profile/01625141340993583320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6614184140230350293.post-88628602294605234292015-12-19T10:13:03.376+01:002015-12-19T10:13:03.376+01:00Oj vilket jobb!!! Vet du om oliverna läggs in i sa...Oj vilket jobb!!! Vet du om oliverna läggs in i salt och vatten eller om det görs olivolja på dom? Bra med extrajobb! Ha det så bra, carolineDrömmen om Italien och livet på Caprihttps://www.blogger.com/profile/05402901913788321899noreply@blogger.com