tisdag 12 februari 2019

Och hos mig är det bara regn..


Nu har vi haft några soliga dagar igen som vi har utnyttjat genom att gå lite promenader. I söndags var det i stort sett fullsatt med folk på strandfiken runt Agii Apostoli och parken var full med lekande barn, hundar och motionärer.

Och nu, nu väntar vi regn igen. Väderleksrapporten ser minst sagt dyster ut. Nu räknar vi dock kallt med att det här är sista ovädret och kylan. Vi tänker inte fylla på mer olja eller köpa ved. Den här veckan får vi klara oss med filtar och sen, sen blir det sommar.

Vi har börjat att fixa lite i restaurangen. Städa i köket, i skåp och hyllor och en hel del annat. Ute har vi inte rört något ännu för det känns som om det inte är någon ide förrän vintern är slut. Så, efter den här veckans oväder kör vi igång utomhus och fixar. Hoppas vi. För det här är väl sista regnen? eller?


 Mandelträden lovar i varje fall att det är vår nu. Jag fick tillåtelse att lägga in ett foto på sonen i bloggen. Det är inte ofta det händer. Här kommer i varje fall ett foto på sonen när vi tog en fika i söndags på strandfiket.


Det är många gånger han blir tilltalad på engelska av sådana som han inte känner här för han ser inte så där jättegrekisk ut.

2 kommentarer:

  1. Det går bra att tilltala honom på svenska också, jag vet. Och han ser ju även lite svensk ut,,,, Och han lagar underbar mat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, han har nog fått mycket av det svenska i sig :)

      Radera